Martin wekt als raadsman veel vertrouwen. Hij combineert scherpe juridische analyses met creatieve en praktische oplossingen.

Beëdigd als advocaat in 2009

Martin beschikt over jarenlange ervaring als advocaat in het omgevingsrecht. In die hoedanigheid heeft hij onder meer gewerkt aan de realisatie van grote infrastructurele projecten, woonwijken en kantoren. Ook is hij, mede dankzij zijn specifieke kennis van het milieu- en natuurbeschermingsrecht, veelvuldig werkzaam geweest in de energiesector.

Martin studeerde in Amsterdam en was na zijn studie een korte tijd werkzaam in Malawi waarna hij advocaat werd in Den Haag. Voordat hij zich bij //DVLP aansloot werkte hij vier jaar voor het Ministerie van Financiën.

Martin is lid van de Commissie bezwaarschriften van de gemeente Gooise Meren. Verder is hij lid van de Vereniging voor Milieurecht (VMR), de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR) en publiceert hij regelmatig over bestuursrechtelijke onderwerpen.

Rechtsgebiedenregister

Behorend bij artikel 35b, eerste lid, van de Regeling op de advocatuur.

Martin heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Bestuursrecht
– Bestuursprocesrecht
– Europees recht
– Handhavingsrecht
– Subsidierecht

Omgevingsrecht
– Milieurecht
– Natuurbeschermingsrecht
– Waterrecht
– Ruimtelijk bestuursrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied worden behaald.

Contact

t: +31 6 46 16 51 19
e: vanharten@dvlp.nl